| Kontakt

Aktivnosti  

Crna Gora sa prvim digitalnim katastrom je lider u regionu

Dragan Kovačević

“Stvaramo katastar nepokretnosti koji je tačan i ažuran. To je prvi digitalni katastar nepokretnosti koji nas čini liderima u regionu ”, izjavio je direktor Uprave za nekretnine, Dragan Kovačević.

Uprava za nekretnine u okviru Projekta IMPULS organizovala radionicu

Dragan Kovačević

Govor direktora UZN Dragana Kovačevića povodom radionice na temu "Uspostavljanje Registra cijena nepokretnosti u Crnoj Gori".

Press konferencija Uprave za nekretnine

Dragan Kovačević

Govor direktora UZN Dragana Kovačevića povodom implementacije novog portala eKatastar.

UPRAVA ZA NEKRETNINE DOMAĆIN ZAVRŠNE RADIONICE REGIONALNOG PROJEKTA „SPATIAL“

Geoportal, Dragan Kovačević

„Godinama radimo na praćenju i implementaciji novih trendova iz oblasti prostornih podataka i moram istaći da je kontinuitet učešća u međunarodnim projektima doprinio da u tekućim projektima primijenimo dobru praksu i iskustvo“ , kazao je direktor Uprave za nekretnine Dragan Kovačević za RTCG povodom završne radionice projekta Spatial.
Međunarodni projekti
min fin

min fin

min fin

min fin

min fin

min fin

min fin

min fin

Aktuelnosti

29.03.2020

Kovačević: Ovo je vrijeme kada smo svi jednaki

Uprava za nekretnine je u proteklom kriznom periodu organizovala jedan zavidan kontinuitet u radu, uz minimalne kadrovske kapacitete u svim područnim jedinicama.

više...

17.03.2020

Obavještenje

Uprava za nekretnine obavještava građane da će u cilju poštovanja aktuelnih mjera predostrožnosti koje je donijela Vlada Crne Gore, šalteri Uprave kao i svih naših područnih jedinica, biti zatvoreni do daljnjeg

više...

18.01.2020

Obavještenje

Obavještavamo korisnike eKatastra, portala za pristup katastarskim evidencijama Uprave za nekretnine, da je isti ponovo u funkciji. Zahvaljujemo se na razumijevanju.

više...

15.01.2020

Obavještenje

Obavještavamo korisnike eKatastra, portala za pristup katastarskim evidencijama Uprave za nekretnine, da isti trenutno nije dostupan zbog tehničkih problema.

više...

24.12.2019

Intervju direktora Uprave za nekretnine Dragana Kovačevića za A1TV

Direktor Uprave za nekretnine Dragan Kovačević gostovao je u emisiji Klub A na A1 televiziji. U razgovoru direktor Kovačević dao je odgovore na aktuelna pitanja iz domena Uprave.

više...


Multimedija


 
Intervju direktora Uprave za nekretnine Dragana Kovačevića za TV777
 
Obavještenje o katastarskom premjeru zemljišta opštine Bijelo Polje